ΟΙΚΟΔΟΜΟΔΡΟΜΙΕΣ

VIRTUAL * 16/09/23 - 01/10/23

ΟΙΚΟΔΟΜΟΔΡΟΜΙΕΣ

Καλώς ήρθατε στις Οικοδομοδρομίες 2023!

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

Με χαρά σας προσκαλούμε στις "Οικοδομοδρομίες 2023" σε έναν εκδηλωτικό αθλητικό evet που απευθύνεται σε όσους αγαπούν την άσκηση με βάρη και το τρέξιμο. Ο στόχος μας είναι να φέρουμε την οικογένεια των οικοδόμων και των δρομέων σε ένα κοινό γεγονός.

Τα προπονητικά προγράμματα θα σχεδιαστούν έτσι ώστε να μπορεί να τα ακολουθήσει ο καθένας, ανεξαρτήτως του επιπέδου του. Δεν απαιτούνται συγκεκριμένες δεξιότητες για να συμμετέχετε.

Το πρώτο event, που ονομάζεται "Επισόδειο 1", αποτελεί το ένα από τα maximum 10 γεγονότα που θα πραγματοποιηθούν περίπου κάθε μήνα (με πραγματικό διάστημα περίπου ένα με ενάμιση μήνα μεταξύ τους).

Ελάτε να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε νέους φίλους και να ανακαλύψουμε τη χαρά της φυσικής δραστηριότητας!

Μετά την εγγραφή σας στο event συνδέεστε στο profile σας στο reventy.com και πηγαίνοντας στο Dashboard σας επιλέγεται την επεξεργασία του Ticket του event. Στη συνέχεια συμπληρώνετε το link από το video & το score σας και αναμένετε την βαθμολογία του Κριτή με το πέρας της λήξης των συμμετοχών.

Series A

  • Episode 1: 16 Sep 00:00 - 01 Oct 23:59
  • Next Episode (2) TBA

Η δήλωση συμμετοχής στους αγώνες προϋποθέτει πλήρη αποδοχή κανονισμών

1. Ο αγώνας θα διεξαχθεί αποκλειστικά διαδυκτιακά.
2. Δεκτοί γίνονται άνδρες και γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας.
5. Το κόστος συμμετοχής είναι δωρεάν.
9. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να σεβαστούν στο ακέραιο τους κανονισμούς που έχουν τεθεί από τη διοργανώτρια. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούσουν στις υποδείξεις των ατόμων (ενδεικτικά: εθελοντές, κριτές) που έχουν οριστεί από τη διοργανώτρια. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις υποδείξεις, επισύρει την ποινή του αποκλεισμού, χωρίς επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλου κόστους. Κάθε εξουσιοδοτημένο πρόσωπο από τη διοργανώτρια έχει τη δυνατότητα να καταγράψει όποια παράβαση υποπέσει στην αντίληψή του και να την αναφέρει στη διοργανώτρια.
10. Οι αθλούμενοι συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και δεν ευθύνεται η διοργανώτρια αρχή σε περίπτωση τραυματισμού τους.
11. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν εξεταστεί από ιατρό, ο οποίος θα τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα. Η ιατρική γνωμάτευση δεν πρέπει να είναι παλαιότερη των 30 ημερών από την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
12. Αποκλεισμός συμμετέχοντα λαμβάνει χώρα σε περίπτωση: Μη συμμόρφωσης με τους παρόντες κανονισμούς
13. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τον θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που υπάρχουν και βεβαιώνουν ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να συμμετέχουν, έχουν δε πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό γι’ αυτό το θέμα. Δεν πρόκειται ωστόσο να ζητηθεί από κανέναν συμμετέχοντα να προσκομίσει ιατρική βεβαίωση. Οι ίδιοι είναι υποχρεωμένοι να προβαίνουν τακτικά σε ιατρικό προληπτικό έλεγχο, ώστε να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε ευθύνη σχετικά με τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφερθούν υπεύθυνα σε τυχόν επικίνδυνα σημεία της διαδρομής. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε οικονομικής ευθύνης σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.
14. Οι συμμετέχοντες συναινούν στην απεικόνιση τους σε φωτογραφίες ή οποιοδήποτε άλλο οπτικό μέσο από τη διοργάνωση, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για την προβολή της δραστηριότητας και την προώθηση ανάλογης διοργάνωσης στο μέλλον.
15. Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των κανονισμών διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση.

Το κόστος συμμετοχής είναι δωρεάν.

EVENT INFO

Email

delavinio14@gmail.com

Register

REGISTER HERE

SPONSORS