The Skills Games 2023

ΣΚΥΔΡΑ,Greece * 17/06/23 - 18/06/23

The Skills Games 2023

Τα πρώτα Skills Games είναι ΓΕΓΟΝΟΣ! DO YOU HAVE THE SKILLS?

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

Ετοιμαστείτε για μια πρωτόγνωρη εμπειρία μ' ένα διήμερο αθλητικό event γεμάτο δράση, ένταση, αδρεναλίνη και αθλητισμό!
Στις 17 & 18 Ιουνίου 2023, στην Σκύδρα του νόμου Πέλλας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη στις 14 Ιουνίου, ξεκινάει για πρώτη φορά το μεγαλύτερο αθλητικό event του νομού!

Μείνετε συντονισμένοι...

Διαγωνίζομαι για πρώτη φορά, μπορώ ακόμα να λάβω μέρος;
Φυσικά! Αυτός είναι ένας κοινοτικός αγώνας, διαγωνίζεσαι με συναθλητές του ίδιου επιπέδου. Εάν χρειαστεί να σταματήσετε να πάρετε μια ανάσα να το κάνετε! Ξεχάστε τους χρόνους για λίγα δευτερόλεπτα και απολαύστε την ευκαιρία που σας δίνεται να διαγωνισθείτε!

Τι γίνεται αν δεν μπορώ να ολοκληρώσω τον αγώνα;
Για το κάθε workout έχουν οριστεί maximum χρόνοι τέλεσης “cap time” με αποτέλεσμα να αποτραπούν περιστατικά υπερπροσπάθειας καθώς ο διαγωνισμός θα έχει περισσότερα από ένα workout. Με την ολοκλήρωση του cap time όλοι οι αθλητές σταματούν την προσπάθεια και μετράται η μέχρι τότε επίδοσή τους από τον εκάστοτε κριτή.

Πώς θα είναι ο καιρός την εβδομάδα του αγώνα;
Οι πρώτες μέρες του Ιουνίου είναι κοντά στην καρδιά του καλοκαιριού, οπότε η βροχή ή η θερμοκρασία κάτω από τους 20 βαθμούς θα ήταν μια μεγάλη έκπληξη για όλους. Την ημέρα οι θερμοκρασίες είναι γενικά στους 28 βαθμούς, η μέγιστη είναι συνήθως γύρω στους 32-35 C. Τη νύχτα μπορεί να πέσει στους 24 βαθμούς Κελσίου.

Θα υπάρχει ιατρική υποστήριξη;
Ναι, θα έχουμε εξειδικευμένο προσωπικό στο χώρο της διοργάνωσης.

Διατίθεται αναμνηστικό T-shirt μαζί με τη συμμετοχή;
Για να παραλάβετε το αναμνηστικό t-shirt θα χρειαστεί να συμπληρώσετε το μέγεθος κατά την εγγραφή σας.

Υπάρχει Early Bird Price;
H Early Bird τιμή 40€ θα ισχύει έως τις 15 Μαΐου 2023, ενώ από τις 16 Μαΐου 2023 θα διαμορφωθεί στα 60€.

Υπάρχουν επιστροφές ποσού σε περίπτωση μη δυνατότητας παρεύρεσης στον αγώνα;
Μέχρι τις 31 Μαίου 2023 γίνονται δεκτές αιτήσεις για επιστροφή του 25% της αξίας της συμμετοχής.

Υπάρχει έκπτωση για ανήλικους μαθητές;
Δεν υπάρχει έκπτωση για ανήλικους μαθητές, καθώς κάθε υπηρεσία που κάνετε κράτηση στην αρχική τιμή είναι στη χαμηλότερη δυνατή τιμή που έχει δεσμευτεί για εσάς.

Για τη συμμετοχή στους αγώνες απαιτείται πλήρης αποδοχή των κανονισμών:

 1. Οι αθλητές που αγωνίζονται πρέπει να γνωρίζουν ότι ενδέχεται να κινούνται σε ανοιχτό χώρο, εκτεθειμένο σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.
 2. Γίνονται δεκτές οι συμμετοχές από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.
 3. Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς τους.
 4. Η έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει εξοφληθεί οικονομικά.
 5. Το κόστος συμμετοχής μπορεί να διαφέρει αναλόγως την ημερομηνία εγγραφής.
 6. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Ιουνίου 2023.
 7. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς που ορίζει ο διοργανωτής. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούουν στις υποδείξεις των ατόμων (π.χ. εθελοντές, κριτές) που έχουν οριστεί από τον διοργανωτή. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις οδηγίες θα επιφέρει την ποινή αποκλεισμού, χωρίς επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος. Οποιοδήποτε πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης μπορεί να καταγράψει οποιαδήποτε παράβαση έχει αντιληφθεί και να το αναφέρει στον υπεύθυνο διοργανωτή.
 8. Οποιαδήποτε σήμανση του χώρου που παρέχεται από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης είναι προσωρινή, προορίζεται να εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες και καταργείται μετά την εκδήλωση.
 9. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και η διοργανώτρια αρχή δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν ή ήδη έχουν προκύψει, όπως συμφωνεί ο εκάστοτε συμμετέχοντας με την εγγραφή του στην διοργάνωση. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάποιο περιστατικό. Θα υπάρχουν επίσης ομάδες διάσωσης εθελοντών που καλύπτουν την εκδήλωση σε διάφορα σημεία.
 10. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό που τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Η ιατρική βεβαίωση πρέπει να είναι εντός 30 ημερών πριν και μέχρι την τελευταία ημέρα του αγώνα. 
 11. Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεών ή υγρών τροφίμων που χρησιμοποιείται από αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων οπουδήποτε στη διαδρομή πέρα ​​από τα προκαθορισμένα, συνεπάγεται ποινή αποκλεισμού, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 12. Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης αναλαμβάνει να επιβλέπει τον αγωνιστικό χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό για την ασφάλεια, τη διάσωση και την ιατρική βοήθεια στους συμμετέχοντες που έχουν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που το προσωπικό ασφαλείας και οι εθελοντές υποδεικνύουν στους αθλητές ότι η διοργάνωση πρέπει να διακοπεί για λόγους ασφαλείας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Η μη συμμόρφωση σημαίνει αποκλεισμό, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 13. Σε περίπτωση ανάγκης, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την έναρξη της εκδήλωσης για να μην θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Σε πολύ ακραίες συνθήκες μπορεί να ακυρώσει το γεγονός.
 14. Ο αποκλεισμός των συμμετεχόντων μπορεί να συμβεί για: α) Ρύπανση του τόπου . β) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς το διοργανωτικό προσωπικό. γ) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς τους θεατές του γεγονότος. δ) Μη συμμόρφωση με τους παρόντες Κανονισμούς.
 15. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τους θανάτους, τους τραυματισμούς ή τυχόν βλάβες στην υγεία των συμμετεχόντων, οι οποίοι, όταν υποβάλλουν το αίτημά τους για συμμετοχή, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φέρονται να αποδίδονται σε αμέλειες ή παραλείψεις των προηγουμένων αλλά και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να συμμετέχουν, και έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό για αυτό το θέμα. Ωστόσο, κανένας συμμετέχων δεν θα υποχρεωθεί να υποβάλει ιατρικό πιστοποιητικό. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν τακτικούς ιατρικούς ελέγχους προκειμένου να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αποποιούνται κάθε ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται υπεύθυνα σε οποιοδήποτε επικίνδυνο σημείο της διαδρομής. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.
 16. Οι συμμετέχοντες συναινούν να μπορεί στη συνέχεια της εκδήλωσης να εμφανίζονται σε φωτογραφίες ή άλλα μέσα από την εκδήλωση, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προώθηση της εκδήλωσης.
 17. Οι διοργανωτές διατηρούν τη δικαιοδοσία να τροποποιήσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς της εκδήλωσης, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Υπάρχουν επιστροφές ποσού (25%) γίνονται δεκτές μέχρι και 31/05/2023.

EVENT INFO

Email

m.topalidis@outlook.com

Place

ΣΚΥΔΡΑ, Greece

Social

Register

REGISTER HERE