FLOW GAMES 2023

ΗΡΑΚΛΕΙΟ,Greece * 16/12/23 - 16/12/23

FLOW GAMES 2023

Τα flow games καλούν για 9η χρονιά τους αθλητές της Κρήτης να συμμετάσχουν σε ένα αγώνα γενικής φυσικής κατάστασης με στόχο την προώθηση του αθλητικού fitness και της καλής υγείας. Για εγγραφές ΑΘΛΗΤΩΝ και ΚΡΙΤΩΝ πατήστε REGISTER HERE!

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

TIMETABLE FLOW GAMES 2023

Οι αγώνες "FLOW GAMES" έχουν κατά βάση φιλανθρωπικό χαρακτήρα, είναι ατομικοί
ο διοργανωτής είναι το γυμναστήριο FLOW868, που βρίσκεται στην οδό ΦΑΪΤΑΚΗ 5, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Η πρώτη διοργάνωση έγινε τον Δεκέμβριο του 2015 με 53 συμμετοχές στα ατομικά και το 2018, 110 συμμετοχές στα ατομικά.

Κάθε χρόνο στηρίζουν τη διοργάνωση οι τοπικές επιχειρήσεις της πόλης προσφέροντας δώρα στους συμμετέχοντες ενώ η προσέλευση των θεατών κάθε χρόνο αυξάνεται.

Η διοργάνωση στηρίζει τις κοινωνικές δομές της πόλης προσκαλώντας τους θεατές να προφέρουν αντί αντίτιμου τρόφιμα, παιχνίδια ή ρούχα για τις οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Μας ευχαριστεί κάθε χρόνο να συμμετέχουμε όλοι μαζί στην προώθηση της βελτίωσης της υγείας και της καλής φυσικής κατάστασης και να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία.

Για την εγγραφή σας είναι απαραίτητη η προσκόμιση του εγγράφου ΕΝΤΥΠΟ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗΣ και μπορείτε να κατεβάσετε ενώ συναινείτε ολοκληρώνοντας την ηλεκτρονική εγγραφή σας.

Φυσικά δεν ξεχνάτε να ενημερώσετε τους φίλους σας που θα έρθουν να σας εμψυχώσουν να προσφέρουν ένα αγορασμένο καινούριο παιχνίδι για τα παιδιά των ωφελούμενων γυναικών του Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί.

it's so much more than the game itself...

it's about people come together!

it's about community!

70 ΑΘΛΗΤΕΣ
20 FITNESS WOMEN
20 FITNESS MEN
14 RX WOMEN
16 RX MEN

Φυσικά δεν ξεχνάτε να ενημερώσετε τους φίλους σας που θα έρθουν να σας εμψυχώσουν να προσφέρουν ένα αγορασμένο καινούριο παιχνίδι για τα παιδιά των ωφελούμενων γυναικών του Ξενώνα για την Κακοποιημένη Γυναίκα και το Παιδί.

Καλή επιτυχία σε όλους !

it's so much more than the game itself...

it's about people come together!

it's about community!

  • Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι 15:30
  • H ώρα προσέλευσης είναι 13:00 -15:00, στην γραμματεία μας όπου θα παραλάβετε το πακέτο σας.
  • Για την δική σας διευκόλυνση μπορείτε να έχετε μαζί σας λουκετάκια και να αποθηκεύσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στα lockers.
  • Η επεξήγηση των workouts θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15.12 ΩΡΑ 20:00 στο FLOW
  • Οι αθλητές εκτός ηρακλείου μπορούν να συμμετέχουν μέσω zoom πατώντας ΕΔΩ
    Meeting ID: 319 521 0408
    Passcode: 6lb6L4

Δήλωση
1) Έχω συμπληρώσει το 18 ο έτος της ηλικίας μου και η συμμετοχή μου στους αγώνες / σεμινάρια / δραστηριότητες / προπονήσεις είναι οικειοθελής
2) Η συμμετοχή μου πραγματοποιείται με αποκλειστικά ατομική μου βούληση και ευθύνη.
3) Οφείλω να συμμορφώνομαι με τις υποδείξεις και τις οδηγίες των διοργανωτών ή των προπονητών και τους κανονισμούς που
διέπουν την οργάνωση, το σεμινάριο ή το προπονητήριο– γυμναστήριο.


Παραίτηση και απαλλαγή από την ανάληψη κινδύνου:
Γνωρίζω ότι υπάρχουν σημαντικοί κίνδυνοι που εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές της φυσικής κατάστασης. Οι κίνδυνοι αυτοί
περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: πτώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο, βλάβη ή θάνατο από κακή χρήση ή από βλάβη του εξοπλισμού. Γνωρίζω ότι οποιοδήποτε από αυτά που αναφέρονται παραπάνω ενδέχεται να οδηγήσουν σε σοβαρό τραυματισμό ή θάνατο εμού ή του συνασκουμένου μου. Αναλαμβάνω ανεπιφύλακτα την πλήρη ευθύνη για τους κινδύνους που διατρέχω εκθέτοντας τον εαυτό μου και αποδέχομαι την πλήρη ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη ή θανάσιμο τραυματισμό που μπορεί να προκύψει από τη συμμετοχή μου σε οποιαδήποτε δραστηριότητα στα τμήματα, σεμινάρια ή στους αγώνες.
Ο υπογεγραμμένος αναγνωρίζω ότι δεν έχω καμία σωματική βλάβη ή ασθένεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τον εαυτό μου ή τουςάλλους.

Αποδέσμευση
Λαμβάνοντας υπόψη τους παραπάνω κινδύνους και το γεγονός ότι είμαι πρόθυμος και με την θέληση μου να συμμετάσχω στις
δραστηριότητες που είναι διαθέσιμες σε χώρους τους FLOW868
Με την παρούσα δήλωση απαλλάσσω την FLOW868 μέλη, τους εργαζομένους, καθώς και τους εθελοντές από οποιαδήποτε αίτηση αποζημίωσης, απαιτήσεις, ενέργειες ή τα δικαιώματα των δράσεων μου, οι οποίες σχετίζονται ή καθ’ οποιονδήποτε τρόπο συνδέονται με τη συμμετοχή μου σε αυτή τη δραστηριότητα, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που φέρονται ότι αποδόθηκαν σε αμελείς πράξεις ή παραλείψεις των προαναφερόμενων μερών. Η συμφωνία αυτή είναι δεσμευτική για μένα, τους διαδόχους μου, τους εκπροσώπους, κληρονόμους, εκτελεστές ή εκδοχείς μου.
Εάν οποιοδήποτε μέρος αυτής της συμφωνίας είναι άκυρο, το υπόλοιπο της συμφωνίας θα παραμείνει σε πλήρη ισχύ.

Εικόνες:
Εξουσιοδοτώ την FLOW868.και τους συνεργάτες της να βγάζουν φωτογραφίες και να με βιντεοσκοπούν κατά την διάρκεια του
προγράμματος ή σεμιναρίων ή διαγωνισμών και να τις χρησιμοποιούνστην ιστοσελίδα τους ή άλλα μέσα για διαφημιστικούς και εκπαιδευτικούς λόγους.

Αποζημίωση:
Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν κίνδυνοι που περιλαμβάνονται στα είδη άθλησης που προσφέρονται από την FLOW868 Ως εκ τούτου, αποδέχομαι την ευθύνη για κάθε ζημία, που μπορεί να προκαλέσω είτε στον εαυτό μου είτε σε άλλους. Σε περίπτωση που τα προαναφερθέντα μέρη ή κάθε πρόσωπο χωριστά, που ενεργεί για λογαριασμό τους, υποχρεωθεί να επιβαρυνθεί τις αμοιβές και τα έξοδα δικηγόρου για την επιβολή αυτής της συμφωνίας,θα τους αποζημιώσω για τα εν λόγω κόστη. Συμφωνώ ότι θα αποζημιώσω και ότι απαλλάσσω την FLOW868, τους ιδιοκτήτες, τους υπαλλήλους και τους εθελοντές από την ευθύνη για τυχόν τραυματισμό ή θάνατο οποιουδήποτε ατόμου και τις υλικές ζημίες που μπορεί να προκύψουν από αμέλεια ή από πρόθεση ή παράλειψή μου, κατά την διάρκεια της συμμετοχής μου στις δραστηριότητες που προσφέρονται.

Αποδοχή:
Έχω διαβάσει και κατανοήσει τα παραπάνω. Αντιλαμβάνομαι ότι με την υπογραφή της παρούσας δήλωσης παραιτούμαι από κάθε νομικό δικαίωμα σε σχέση με όσα αποδέχθηκα ανωτέρω.

Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής από τη διοργάνωση.

EVENT INFO

Email

flow868.gym@gmail.com

Place

ΗΡΑΚΛΕΙΟ, Greece

Social

Register

REGISTER HERE