18ος ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ Ν.Ο.Β 2023

Βουλιαγμένη,Greece * 03/12/23 - 03/12/23

18ος ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΠΛΟΥΣ Ν.Ο.Β 2023

Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης επιστρέφει στις 3 Δεκεμβρίου!

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

Οι εγγραφές για την μεγαλύτερη γιορτή της κολύμβησης ξεκίνησαν!

Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης διοργανώνει τον 18ο Χειμερινό Διάπλου στον όρμο της Βουλιαγμένης. Η ομορφότερη γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση σας καλεί να την απολαύσετε!

Στόχος διοργάνωσης
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης – σύμφωνα με το καταστατικό του – έχει ως βασικό στόχο του τη διάδοση του αθλητισμού στο υγρό στοιχείο. Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώνει την ανοιχτή γιορτή για τη χειμερινή κολύμβηση, με κορυφαίο έπαθλο την εμπειρία της συμμετοχής. Τα έσοδα της διοργάνωσης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του Ομίλου, ώστε να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό του υγρού στίβου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΠΛΟΥ
 
Απαραίτητα πιστοποιητικά*
Πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αποσταλούν ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ στο nov@nov.gr η Ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή εν ισχύ.
___________________________
 
Κόστος συμμετοχής: 25€ το άτομο*
*Κάθε αθλητής μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μία μόνο διαδρομή

Ομαδικές εγγραφές
Οι ομαδικές εγγραφές άνω των 15 ατόμων γίνονται αποκλειστικά μέσω του εκπροσώπου της ομάδας και λαμβάνουν ειδική έκπτωση (20€/άτομο). Σε τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε να μην συμπληρώσετε τη φόρμα και να επικοινωνήσετε με τον εκπρόσωπο της ομάδας, ο οποίος θα πραγματοποιήσει στον Ν.Ο.Β. συγκεντρωτικά την εγγραφή. ΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

 • Η διοργάνωση θα διέπεται από τους κανόνες όπως αυτοί ορίζονται από τον «Κανονισμό Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων & Αγώνων Κολύμβησης & Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων» που ορίζει η Κ.Ο.Ε.
 • Υποχρεωτική χρήση προσωπικής κολυμβητικής σημαδούρας.
 • Οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης και μαγιό ή ολόσωμη στολή (wetsuit). Στολή φορούν οι αθλητές – τρεις, κάτω από 18 βαθμούς Κελσίου (°C), πάνω από 18°C φοράνε αγωνιστικά μαγιό που είναι εγκεκριμένα από την WA.
 • Η χρήση πλευστικών ή κολυμβητικών βοηθημάτων όπως αναπνευστήρες, σανίδες, χεράκια, πέδιλα κλπ. θα θέτει αυτόματα τον κολυμβητή εκτός συμμετοχής.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους. Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης* ή ενεργού αθλητικού δελτίου/κάρτας αθλητή*. Κάθε αθλητής μπορεί να δηλώσει συμμετοχή σε μία μόνο διαδρομή.

*Πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να αποσταλούν ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ στο nov@nov.gr η Ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή εν ισχύ!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΠΟΝΟΜΩΝ
Κατηγορίες με ή χωρίς wetsuit:

 • 14-19 ετών
 • 20-29 ετών
 • 30-39 ετών
 • 40-49 ετών
 • 50-59 ετών
 • 60+ ετών
 • Overall ανδρών
 • Overall γυναικών

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Η δήλωση συμμετοχής του κάθε αθλητή πραγματοποιείται από τον ίδιο μέσω του παρόντος συνδέσμου που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, έως τις 30/11/2023 στις 23:59 το μεσημέρι.
 • Σε περίπτωση συμμετοχής με αθλητική ομάδα άνω των 15 ατόμων, ο εκπρόσωπος της κάθε ομάδας θα πρέπει να συγκεντρώσει κατάσταση των μελών της ομάδας του (ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης, τηλέφωνο, email, μέγεθος μπλούζας, διαδρομή) και να την στείλει με email στο nov@nov.gr έως τις 21/11/2023. Μετά το πέρας της 21ης Νοεμβρίου δεν θα γίνονται δεκτές εγγραφές ομάδων ούτε αλλαγές στις υπάρχουσες ομάδες. Διευκρινίζεται ότι τα μέλη των ομάδων άνω των 15 ατόμων δεν θα πρέπει να πραγματοποιούν ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας του Ν.Ο.Β. Τόσο η εγγραφή τους όσο και η πληρωμή θα γίνεται αποκλειστικά μέσω του εκπροσώπου της ομάδας.
 • Είναι απαραίτητο να έχουν στείλει πριν την ημέρα του αγώνα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ στο nov@nov.gr την Ιατρική βεβαίωση ή κάρτα υγείας αθλητή εν ισχύ.
  Ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο (θα γίνονται δεκτές αυστηρά όσες έχουν εκδοθεί έως και ένα έτος από την ημερομηνία του αγώνα).
 • Η ΟΑ μπορεί να αναβάλει ή ακυρώσει την διοργάνωση αν υπάρχουν λόγοι ανωτέρας βίας (ενδεικτικά άσχημες καιρικές συνθήκες κ.ά.). Σε αυτή την περίπτωση οι δηλώσεις συμμετοχής ισχύουν για την επόμενη ημερομηνία διοργάνωσης που θα οριστεί.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Το παράβολο συμμετοχής είναι 25 ευρώ.
 • Ομαδικές εγγραφές: Το κόστος εγγραφής μελών ομάδων είναι 20€ εφόσον δηλωθεί ονομαστική λίστα έως τις 21/11/2022. Πληρωμές των 20€ γίνονται δεκτές εφόσον η ομάδα είναι άνω των 15 ατόμων και εκπροσωπούν αθλητικά σωματεία ή corporate teams.
 • Η κατάθεση γίνεται διατραπεζικά στον παρακάτω λογαριασμό:
  • ΤΡΑΠΕΖΑ : EUROBANK ERGASIAS AE
  • Δικαιούχος: Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης
  • IBAN: GR 79 026 0444 0000 980200057835

ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ
Συμμετέχοντας στην διοργάνωση οι αθλητές συμφωνούν και αποδέχονται ότι:

 • Γνωρίζουν το εγγενές στοιχείο κινδύνου που ενέχει το άθλημα και αποδέχονται την ευθύνη για την έκθεση του εαυτού τους σε τέτοιο εγγενή κίνδυνο, ενώ συμμετέχουν στην διοργάνωση.
 • Αποδέχονται την ευθύνη για τυχόν τραυματισμό, ζημιά ή απώλεια στο βαθμό που προκαλούνται από τις δικές τους ενέργειες ή παραλείψεις.
 • Η παρουσία της επιτροπής αγώνα, της επιτροπής ενστάσεων, άλλων στελεχών αγώνων καθώς και σκαφών ασφαλείας δεν τους απαλλάσσει από τις δικές τους ευθύνες.
 • Θα εξοικειωθούν με τυχόν κινδύνους της συγκεκριμένης περιοχής της διοργάνωσης, θα συμμορφωθούν με τους κανονισμούς που ισχύουν και τις συστάσεις που αφορούν στην περιοχή της διοργάνωσης και θα παρακολουθήσουν οποιεσδήποτε ενημερώσεις σχετικά με την ασφάλεια.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗΣ

Όλοι οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση αποδέχονται ότι η ΟΑ διατηρεί το δικαίωμα και την άδεια να χρησιμοποιήσει το όνομα και την εικόνα τους σε κείμενο, φωτογραφία ή βίντεο είτε των ιδίων, για να δημοσιευτούν ή να μεταδοθούν από ΜΜΕ ή για μελλοντική χρήση σαν διαφημιστικό υλικό, χωρίς καμία οικονομική απαίτηση. Τα ονόματα των συμμετεχόντων μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ή αναπαραχθούν με οποιονδήποτε γνωστό τρόπο.

ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

 • Οι αγωνιζόμενοι και τα πρόσωπα υποστήριξης πρέπει να συμμορφώνονται με οποιοδήποτε λογικό αίτημα ενός στελέχους της διοργάνωσης.
 • Οι αγωνιζόμενοι και τα πρόσωπα υποστήριξης πρέπει να χειρίζονται τα σκάφη ή τον εξοπλισμό που τους παρέχεται από την ΟΑ με την κατάλληλη φροντίδα σύμφωνα με οποιεσδήποτε γραπτές οδηγίες.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ

Θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση για όλες τις κατηγορίες και αποστάσεις της ημέρας, από την οποία θα προκύψει και η τελική κατάταξη.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

 • Υποχρεωτική χρήση προσωπικής κολυμβητικής σημαδούρας.
 • Την Ναυαγοσωστική κάλυψη της διοργάνωσης έχει αναλάβει η μεγαλύτερη πιο οργανωμένη και έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών, αυτή της LIFEGUARD HELLAS. Καθ’ όλη τη διαδρομή του αγώνα θα υπάρχουν τα ειδικά σκάφη τους τα οποία θα πρέπει να προσεγγίσετε στην περίπτωση που αισθανθείτε την παραμικρή αδιαθεσία.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Η γραμμή εκκίνησης θα είναι εντός του νερού στην γλύστρα του τμήματος Ιστιοπλοΐας του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η γραμμή τερματισμού θα είναι εκτός νερού, στην ειδική αψίδα τερματισμού που θα τοποθετηθεί στον χώρο εμπρόσθια του περιπτέρου που βρίσκεται στον προβλήτα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

ΕΠΑΘΛΑ

 • Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρείς (3) πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας με και χωρίς την χρήση wetsuit. Καθώς και στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Οverall ανδρών και Οverall γυναικών με και χωρίς την χρήση wetsuit. Οι overall βραβεύσεις εξαιρούνται από των ηλικιακών κατηγοριών.
 • Μετάλλια συμμετοχής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

Η ΟΑ του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου δίνει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες γονείς που θα έρθουν να αγωνιστούν, να έχουν μαζί τους τα παιδιά τους ηλικίας 8-13 που θα μπορούν να κολυμπήσουν κολυμβητικές διαδρομές (50 & 100μ.) στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του Ν.Ο.Β., παρουσία των καταρτισμένων προπονητών του.

Η δράση αυτή δεν εντάσσεται στο αγωνιστικό πλαίσιο της διοργάνωσης αλλά έχει σκοπό να εντάξει τα μικρότερα παιδιά στην κολυμβητική εμπειρία του διάπλου και να προάγει την κολύμβηση και τον αθλητισμό ως τρόπο ζωής όλο το χρόνο.

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς/συμμετέχοντες στον Διάπλου μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή του παιδιού τους αποστέλλοντας τα στοιχεία του και την ιατρική βεβαίωση στο nov@nov.gr έως την 1/12/2023.

ΩΡΑ ΑΠΟΣΤΑΣΗ Cut of time
10:30 750m 11:15/45'
10:30 1500m 11:30/60'
10:30 3000m 12:00/90'

1. Γενικοί Όροι:

Στις διαδρομές μπορούν να συμμετάσχουν άτομα άνω των 14 ετών ικανά να συμμετάσχουν στον αγώνα.

Στην περίπτωση συμμετεχόντων κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) στον αγώνα, να έχουν τη συναίνεση και των δύο γονέων που ασκούν σε αυτούς τη γονική μέριμνα. Κατεβάστε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα – Κηδεμόνα, τη οποία θα πρέπει να στείλετε υπογεγραμμένη ηλεκτρονικά στο nov@nov.gr ή να παραδώσετε στην γραμματεία του αγώνα κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής. Με την υποβολή της Υπεύθυνης Δήλωσης Γονέα –

Κηδεμόνα θεωρείται ότι έχει δοθεί συναίνεση των γονέων για τη συμμετοχή στον Αγώνα.

Οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να φέρουν μαζί τους την ημέρα του αγώνα θεωρημένη κάρτα υγείας εν ισχύ για να είναι δυνατή η συμμετοχή τους. Αντιστοίχως, οι μη αθλητές οφείλουν να φέρουν μαζί τους την ημέρα του αγώνα ιατρική γνωμάτευση από γιατρό που θα πιστοποιεί ότι μπορούν να λάβουν μέρος στους αγώνες. Οι έχοντες τη γονική μεριμνα των ανήλικων συμμετεχόντων θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση ότι η συμμετοχή τους γίνεται δεκτή με δική τους ευθύνη.

Κάθε αθλητής συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ελεύθερη βούληση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται πλήρως τους κινδύνους που εμπεριέχει η συμμετοχή τους στη διοργάνωση, όσον αφορά σε πιθανές αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους.

Κάθε αθλητής συμμετέχει στη διοργάνωση με δική του ευθύνη και φέρει την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής του όσον αφορά στη φυσική του κατάσταση και την ικανότητά του να συμμετάσχει.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση θανάτου, τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί οποιοσδήποτε συμμετέχων στη διοργάνωση ή θεατής αυτής κατά την προσέλευση, διάρκεια ή αποχώρησή του από αυτή.

Στον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου Βουλιαγμένης μπορούν να συμμετάσχουν μόνο όσοι έχουν πραγματοποιήσει έγκυρη και έγκαιρη εγγραφή.

Οι συμμετέχοντες αθλητές οφείλουν να φέρουν τον αριθμό συμμετοχής τους που τους έχει δοθεί στο σημείο που θα τους υποδείξει η Ο.Ε. πριν την έναρξη του αγώνα. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση είναι ενδεχόμενο να αποκλειστούν από τον αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται και να τηρούν τους κανονισμούς του αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής του, καθώς και πριν και μετά.

Ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης θα πραγματοποιηθεί την ήμερα που έχει οριστεί ως ημέρα διεξαγωγής του ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών. Μόνο σε περίπτωση εξαιρετικών συνθηκών έχει το δικαίωμα η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα να αποφασίσει την αναβολή εκκίνησης (σε μια τέτοια περίπτωση, το αντίτιμο συμμετοχής στον αγώνα δεν επιστρέφεται στους εγγεγραμμένους αθλητές) ή την ακύρωση του αγώνα ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες.

Η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος του αγώνα χωρίς πρότερη ειδοποίηση.

Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση συναινούν στη χρήση της εικόνας τους κατά τη διάρκεια του αγώνα από τους διοργανωτές, χορηγούς ή άλλους συνεργάτες της διοργάνωσης για σκοπούς προβολής αυτής, χωρίς κανένα δικαίωμα σε ολική ή μερική αποζημίωση για το λόγο αυτό. Ελεύθερη χρήση του ονόματος/εικόνας τους από τους διοργανωτές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους χορηγούς του αγώνα.

Οι αποφάσεις της Οργανωτικής Επιτροπής του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να αποτελέσουν αντικείμενο δικαστικής διαμάχης.

2. Όροι Εγγραφής:

Η Οργανωτική Επιτροπή του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης έχει το δικαίωμα να αναστείλει ή να κλείσει τις εγγραφές χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Η εγγραφή σε μια από τις διαδρομές του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης είναι δυνατή μόνο μέσω της online πλατφόρμας εγγραφών που υπάρχει διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Η εγγραφή είναι έγκυρη μόνο με την προϋπόθεση ότι έχει γίνει και η σχετική πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής, όπως αυτό έχει προσδιοριστεί την ημέρα της εγγραφής και το σχετικό ποσό έχει πιστωθεί στον λογαριασμό της διοργάνωσης.

Εγγραφές για τις οποίες δεν έχει πραγματοποιηθεί καταβολή του αντιτίμου συμμετοχής και δεν έχει προσκομιστεί έγκυρη ιατρική βεβαίωση (μέχρι και 1 έτος πριν από την ημ/νία του αγώνα) από καρδιολόγο ή ενεργό δελτίο αθλητή, ακυρώνονται χωρίς πρότερη ενημέρωση.

Εγγραφές για τις οποίες δεν έχει καταβληθεί ολόκληρο το αντίτιμο συμμετοχής, λόγω Τραπεζικής προμήθειας από άλλη τράπεζα, δεν θεωρούνται ολοκληρωμένες. Σε κάθε περίπτωση απαίτησης επιστροφής του αντιτίμου συμμετοχής, θα αφαιρείται το ποσό τραπεζικής προμήθειας από άλλη τράπεζα.

Αλλαγές επί επιβεβαιωμένων εγγραφών (αντικατάσταση αθλητή, αλλαγή αγώνα) δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση μετά το κλείσιμο της περιόδου εγγραφών για κάθε έναν αγώνα της διοργάνωσης χωριστά, ή μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινώσει η Οργανωτική Επιτροπή.

Μετά την επιβεβαίωση της εγγραφής δεν είναι δυνατή καμία αλλαγή στο επιλεγέν μέγεθος t-shirt εκ μέρους του αθλητή.

3. Όροι Παραλαβής Αριθμού και Πακέτου Συμμετοχής:

Το πακέτο συμμετοχής θα παραλαμβάνεται από τους συμμετέχοντες αθλητές μόνο από το Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης:

Tις ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν, με την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου νόμιμου εγγράφου ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης). Ο εγγεγραμμένος αθλητής μπορεί να εξουσιοδοτήσει άλλο άτομο να παραλάβει τον προσωπικό αριθμό και το πακέτο συμμετοχής του, είτε με εξουσιοδότηση που θα φέρει βεβαίωση γνήσιου υπογραφής είτε με απλή εξουσιοδότηση, με δική του ευθύνη και εφόσον ο εκπρόσωπός του/της φέρει μαζί του την ταυτότητα ή άλλο νόμιμο έγγραφο ταυτοποίησης (π.χ. διαβατήριο, άδεια οδήγησης) του εγγεγραμμένου αθλητή.

Αντικατάσταση αθλητών και/ή αλλαγή απόστασης του αγώνα που έχει επιλέξει ο εκάστοτε συμμετέχων δεν είναι δυνατές σε καμία περίπτωση κατά την παραλαβή των αριθμών και πακέτων συμμετοχής. Στη γραμματεία της διοργάνωσης είναι δυνατή μόνο επικαιροποίηση των στοιχείων του ήδη εγγεγραμμένου αθλητή και διόρθωση επιμέρους προσωπικών του στοιχείων.

Αριθμοί συμμετοχής και/ή πακέτα συμμετοχής δεν αποστέλλονται σε καμία περίπτωση ταχυδρομικώς ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο στους δικαιούχους.

4. Όροι Συμμετοχής την ημέρα του Αγώνα:

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των διοργανωτών, των εθελοντών και του προσωπικού της διοργάνωσης, συμπεριλαμβανομένων και των κλήσεων να εγκαταλείψουν τη διαδρομή και να διακόψουν τον αγώνα.

Οποιαδήποτε παράβαση ή μη τήρηση των κανονισμών του αγώνα, θα έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό του συμμετέχοντα από τον αγώνα και τη διαγραφή του από τα αποτελέσματα του αγώνα χωρίς κανενός είδους αποζημίωσης.

Ο αριθμός συμμετοχής είναι προσωπικός και δεν μεταφέρεται ούτε δίνεται σε άλλο αθλητή σε καμία περίπτωση.

Η πρόσβαση στη διαδρομή του αγώνα, την περιοχή εκκίνησης και τερματισμού δεν επιτρέπεται σε καμία περίπτωση σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους αθλητές (άτομα χωρίς εμφανή έγκυρο αριθμό συμμετοχής).

Το όριο ολοκλήρωσης για όλες τις διαδρομές του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης έχει οριστεί στη 1,5 ώρα από την εκκίνηση του αγώνα.

Ο επίσημος χρόνος είναι ο χρόνος που ξεκινά με το σύνθημα του αφέτη κατά την εκκίνηση. Ο καθαρός χρόνος είναι ο χρόνος που μετρά από τη στιγμή που ο κάθε συμμετέχων περνάει τον τάπητα εκκίνησης μέχρι και τον τερματισμό του.

Η κατάταξη του αγώνα προκύπτει από τους επίσημους χρόνους τερματισμού. Ο καθαρός χρόνος και οι ενδιάμεσοι χρόνοι κοινοποιούνται μόνο για την ενημέρωση του αθλητή.

Παροχές

 1. Μετάλλιο Συμμετοχής
 2. Έπαθλα
  Έπαθλα θα απονεμηθούν στους τρείς (3) πρώτους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας με και χωρίς την χρήση wetsuit. Καθώς και στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Οverall ανδρών και Οverall γυναικών με και χωρίς την χρήση wetsuit. Οι overall βραβεύσεις εξαιρούνται από των ηλικιακών κατηγοριών.
 3. Υγειονομική Κάλυψη
  Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ό,τι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Στον αγώνα θα υπάρχει ιατρική κάλυψη με παρουσία ασθενοφόρου καθώς και πρωτοβάθμια περίθαλψη.
 4. Χρονομέτρηση
 5. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση με σημείο ελέγχου στον τερματισμό. Οι αθλητές θα φέρουν το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης (μιας χρήσεως) μαζί με το νούμερο τους.
  Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση του 18ου Χειμερινού Κολυμβητικού Διάπλου Βουλιαγμένης έχει αναλάβει η εταιρεία – European Sport Events (ESE). Αξιόπιστη χρονομέτρηση με τα κορυφαία συστήματα.
  5. Φωτογραφία
  Δωρεάν φωτογραφίες του αγώνα μέσω link που βρίσκεται στο website του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης μετά το πέρας του αγώνα και αφού δοθεί από τον φωτογράφο.
 6. Kit συμμετοχής

Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφών για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

EVENT INFO

Website

https://nov.gr/

Email

nov@nov.gr

Place

Βουλιαγμένη, Greece

Social

Register

REGISTER HERE