ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Kifissia,Greece * 04/11/23 - 05/11/23

ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ιδρύθηκε το έτος 1990, με σκοπό και στόχο την καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος και τη ανάπτυξη του αθλητισμού μεταξύ των εν ενεργεία Ελλήνων Αστυνομικών και των άλλων συναδέλφων Ευρωπαϊκών Κρατών.

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

Σας γνωρίζουμε ότι το διήμερο 04-05/11/2023 θα πραγματοποιηθούν στο Campus Kifissia, ευρισκόμενο επί της οδού Ευρώτα 18 στην Κηφισιά, οι 2οι Αγώνες Λειτουργικής Γυμναστικής Αστυνομικών, με τον κ. Γεώργιο Καράβη - Basement Training, έναν από τους καλύτερους αθλητές σε διεθνές επίπεδο στο άθλημα της λειτουργικής γυμναστικής, ο οποίος θα μεριμνήσει για όλες τις τεχνικές απαιτήσεις και την ορθή πραγματοποίηση των αγώνων.

Στους εν λόγω αγώνες ΔΕΝ θα υπάρχουν προκριματικά βίντεο και ο αριθμός/κατηγορίες των συμμετεχόντων είναι οι εξής:

  • Elite Men: 20 άτομα
  • Scaled Men: 40 άτομα
  • Scaled Women: 20 άτομα

Για τη συμμετοχή στους αγώνες απαιτείται η διαδικασία εγγραφής που περιγράφεται λεπτομερώς στο site της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών (δηλ. εγγραφή στο site της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών και εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες υπηρεσιακές προϋποθέσεις εν συνεχεία αποστολή συνδέσμου της εφαρμογής reventy, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους).

H τελική επιλογή των συμμετεχόντων αθλητών θα καθοριστεί με βάση τη χρονολογική σειρά δήλωσης συμμετοχής στην εφαρμογή Reventy.com, έως τη καταληκτική ημερομηνία η οποία είναι η 16/10/2023 και μέχρι να συμπληρωθούν τα προαναφερόμενα όρια αριθμού συμμετεχόντων ανά κατηγορία. 

Τα ονόματα και ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων θα ανακοινωθούν από την Αθλητική Ένωση την 20-10-2023.

Το ποσό πληρωμής για τους συμμετέχοντες στους αγώνες θα κατατεθεί, δια ζώσης, σε μέλη της Αθλητικής Ένωσης, στο χώρο του Campus Kifissia, την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των αγώνων (04-11-2023).

  • Άνοιγμα αιτήσεων εγγραφής την 08/09/2023
  • Κλείσιμο εγγραφών την 19/10/2023
  • Ανακοίνωση συμμετεχόντων αθλητών την 20/10/2023
  • Ημερομηνία διεξαγωγής τελικών αγώνων 4-5/11/2023

Οι όροι & προϋποθέσεις της διοργάνωσης βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος www.aeae.gr.

Ο διοργανωτής δεν πραγματοποιεί επιστροφές συμμετοχής. Για περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας.

EVENT INFO

Email

helathpo@otenet.gr

Place

Kifissia, Greece

Social

Register

REGISTER HERE