ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2023

ΚΙΑΤΟ,Greece * 26/08/23 - 26/08/23

ΚΛΕΙΣΘΕΝΕΙΟΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ 2023

Το ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη», με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου ΣΙΣΥΦΟΣ, του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου "ο Ερμής" και του Γυμναστηρίου Altius σας προσκαλούν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στο νυχτερινό αγώνα δρόμου στην πανέμορφη παραλία της Πόλης του Κιάτου!

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

Ο «Κλεισθένειος» (προς τιμήν του Σικυώνιου Πολιτικού και Ολυμπιονίκη Κλεισθένη) νυχτερινός αγώνας δρόμου θα διεξαχθεί στις 26 Αυγούστου 2023 στους παραλιακούς δρόμους της πόλης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τις αποστάσεις των 2,5 ,5 & 10 χιλιομέτρων αλλά και απολαύσουν την θέα της θάλασσας, παραλαμβάνοντας το welcome pack από την πλατεία του Δημαρχείου του Κιάτου. Αφού ξεκινήσει ο αγώνας θα διασχίσουν όλη την παραλιακή ζώνη στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Οι δρομείς θα ξεκινήσουν από στις 19:45μ.μ. με τις διαδρομές των 2,5 χλμ. 

Διαθέσιμες αποστάσεις:

 • 2,5 χλμ
 • 5 χλμ
 • 10 χλμ

Η εγγραφή σας στη φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή στον Αγώνα
 • Αναμνηστικό t-Shirt
 • Μετάλλιο Τερματισμού 
 • Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού & Φρούτα (μπανάνες) στον Τερματισμό
 • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
  • Νούμερο Αθλητή με chip χρονομέτρησης & αυτοκόλλητο φύλαξης
  • Σεβόμενοι τα πρωτόκολλα των αγώνων, η κατάταξη διαμορφόνεται με τον συνολικό χρόνο του κάθε αθλητή.

Μετάλλια θα δοθούν επιπροσθέτως στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Ανδρών & Γυναικών στις αποστάσεις των 5 & 10 χλμ στον τερματισμό ενώ η παραλαβή των μεταλλιών συμμετοχής των 2,5χλμ θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Μιαούλη.

Κατηγορίες Συμμετοχής/Βράβευσης

 • 2.5 χλμ (χωρίς βράβευση)
  • Παιδική διαδρομή 
 • 5 & 10 χλμ (με βράβευση)
  • Ανδρικές και Γυναικείες
   • 18-29
   • 30-39
   • 40-44
   • 45-50
   • 50+
   • Overall

Η τιμή είναι 10,00€ έως την ημέρα του αγώνα για τις διαδρομές των 5 & 10 χλμ ενώ 5,00€ για την διαδρομή των 2,5 χλμ.

Διοργάνωση ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη», με την υποστήριξη του Αθλητικού Συλλόγου ΣΙΣΥΦΟΣ, του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου "ο Ερμής" και του Γυμναστηρίου Altius. 


Για πληροφορίες ΝΠΔΔ “Η Μηκώνη” στο τηλέφωνο 27420 21921 εσωτερικό 3 από τις 09:00 π.μ. έως τις 16:00 μ.μ. 


Χορηγός Εξοπλισμού

15% (σε επιλεγμένες μάρκες) εκπτωτικό κουπόνι KLEISTHENEIOS από το www.dailynutrafitshop.com.


 Όλοι οι δρομείς με τη συμμετοχή τους δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν διαβάσει και αποδέχεται τους όρους συμμετοχής της διοργανώτριας αρχής.

Κατηγορίες

 • Παιδική διαδρομή 2.5 χλμ (χωρίς βράβευση)
 • 5 & 10 χλμ (με βράβευση)
  • Ανδρικές και Γυναικείες
  • Ηλικιακές κατηγορίες για άνδρες και γυναίκες ανάλογα
   • 18-29
   • 30-39
   • 40-44
   • 45-50
   • 50+
   • Overall

Σημεία/Αναστροφές Διαδρομών

2.5 χλμ

 1. Εκκίνηση στην Πλατεία Μιαούλη
 2. Αναστροφή στη Δαβάκη πριν το τέρμα της Ποσειδώνος
 3. Τερματισμός στην Πλατεία Μιαούλη

5 χλμ

 1. Εκκίνηση στην Πλατεία Μιαούλη
 2. Αναστροφή στο τέρμα της Ποσειδώνος
 3. Αναστροφή στην Σωτηρίου Πούλου
 4. Τερματισμός στην Πλατεία Μιαούλη

10 χλμ

 1. Εκκίνηση στην Πλατεία Μιαούλη
 2. Αναστροφή στο τέρμα της Ποσειδώνος
 3. Αναστροφή στην Σωτηρίου Πούλου
 4. Αναστροφή στο τέρμα της Ποσειδώνος
 5. Αναστροφή στην Σωτηρίου Πούλου
 6. Τερματισμός στην Πλατεία Μιαούλη

Σάββατο 26 Αυγούστου

 • 15:30-18:30 Παραλαβή Welcome Pack: Είσοδος Δημαρχείου Πλατεία Ελευθερίας 
 • 19:45 Έναρξη Αγώνα 2,5χλμ
  Η παραλαβή των μεταλλίων συμμετοχής ΜΟΝΟ για τα 2.5 χλμ θα πραγματοποιηθεί μπροστά στο Δημαρχείο.
 • 20:15 Έναρξη Αγώνα 5 χλμ
  Παραλαβή των μεταλλίων συμμετοχής στον τερματισμό
 • 20:20 Έναρξη Αγώνα 10 χλμ
  Παραλαβή των μεταλλίων συμμετοχής στον τερματισμό

 

Ε Πότε μπορώ να παραλάβω τον αριθμό συμμετοχής;
Α Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του Δήμου την ημέρα του αγώνα (27/8) από τις 15:30 π.μ. μέχρι και τις 18:30 τηρώντας όλα τα μετρα προστασίας.

Ε Τι ώρα χρειάζεται να είμαι στο σημείο της έναρξης;
Α Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στις 19:30 στην έναρξη του αγώνα.

Ε Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδότησης νερών;
Α Κατά τη διάρκεια της διαδρομής (Σε αποστάσεις 2,5χλμ θα βρείτε σταθμούς με κλειστά δροσερά μπουκάλια νερού 500ml).

Ε Υπάρχει γραμματεία της διοργάνωσης;
Α Η γραμματεία της διοργάνωσης για παραλαβή αριθμών & ενημέρωση θα βρίσκεται εδώ στο κτήριο του Δήμου.

Για τη συμμετοχή στους αγώνες απαιτείται πλήρης αποδοχή των κανονισμών:

 1. Οι αθλητές που αγωνίζονται πρέπει να γνωρίζουν ότι κινούνται σε ανοιχτό χώρο, εκτεθειμένο σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.
 2. Γίνονται δεκτές οι συμμετοχές από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.
 3. Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς τους.
 4. Η έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει εξοφληθεί οικονομικά.
 5. Η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα είναι 10,00 €.
 6. Οι εγγραφές λήγουν στις 25 Αυγούστου 2023 στις 20:00.
 7. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 Αυγούστου 2023 στις 19:30.
 8. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς που ορίζει ο διοργανωτής. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούουν στις υποδείξεις των ατόμων (π.χ. εθελοντές, κριτές) που έχουν οριστεί από τον διοργανωτή. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις οδηγίες θα επιφέρει την ποινή αποκλεισμού, χωρίς επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος. Οποιοδήποτε πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης μπορεί να καταγράψει οποιαδήποτε παράβαση έχει αντιληφθεί και να το αναφέρει στον υπεύθυνο διοργανωτή.
 9. Οποιαδήποτε σήμανση του χώρου που παρέχεται από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης είναι προσωρινή, προορίζεται να εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες και καταργείται μετά την εκδήλωση.
 10. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και η διοργανώτρια αρχή δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν ή ήδη έχουν προκύψει, όπως συμφωνεί ο εκάστοτε συμμετέχοντας με την εγγραφή του στην διοργάνωση. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάποιο περιστατικό. Θα υπάρχουν επίσης ομάδες διάσωσης εθελοντών που καλύπτουν την εκδήλωση σε διάφορα σημεία.
 11. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό που τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Η ιατρική βεβαίωση πρέπει να είναι εντός 30 ημερών πριν και μέχρι την τελευταία ημέρα του αγώνα. 
 12. Οι δρομείς θα μπορούν να επισκέπτονται τις τουαλέτες του Δήμου ή στα τοπικά καφέ, όπου βρίσκονται στην αρχή/τερματισμό, το οποίο ακολουθούν τα πρωτόκολλα ασφάλειας και καθαριότητας.
 13. Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεών ή υγρών τροφίμων που χρησιμοποιείται από αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων οπουδήποτε στη διαδρομή πέρα ​​από τα προκαθορισμένα, συνεπάγεται ποινή αποκλεισμού, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 14. Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης αναλαμβάνει να επιβλέπει τον αγωνιστικό χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό για την ασφάλεια, τη διάσωση και την ιατρική βοήθεια στους συμμετέχοντες που έχουν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που το προσωπικό ασφαλείας και οι εθελοντές υποδεικνύουν στους αθλητές ότι η διοργάνωση πρέπει να διακοπεί για λόγους ασφαλείας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Η μη συμμόρφωση σημαίνει αποκλεισμό, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 15. Σε περίπτωση ανάγκης, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την έναρξη της εκδήλωσης για να μην θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Σε πολύ ακραίες συνθήκες μπορεί να ακυρώσει το γεγονός.
 16. Ο αποκλεισμός των συμμετεχόντων μπορεί να συμβεί για: α) Ρύπανση του τόπου . β) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς το διοργανωτικό προσωπικό. γ) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς τους θεατές του γεγονότος. δ) Μη συμμόρφωση με τους παρόντες Κανονισμούς.
 17. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τους θανάτους, τους τραυματισμούς ή τυχόν βλάβες στην υγεία των συμμετεχόντων, οι οποίοι, όταν υποβάλλουν το αίτημά τους για συμμετοχή, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φέρονται να αποδίδονται σε αμέλειες ή παραλείψεις των προηγουμένων αλλά και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να συμμετέχουν, και έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό για αυτό το θέμα. Ωστόσο, κανένας συμμετέχων δεν θα υποχρεωθεί να υποβάλει ιατρικό πιστοποιητικό. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν τακτικούς ιατρικούς ελέγχους προκειμένου να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αποποιούνται κάθε ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται υπεύθυνα σε οποιοδήποτε επικίνδυνο σημείο της διαδρομής. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.
 18. Οι συμμετέχοντες συναινούν να μπορεί στη συνέχεια της εκδήλωσης να εμφανίζονται σε φωτογραφίες ή άλλα μέσα από την εκδήλωση, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προώθηση της εκδήλωσης.
 19. Οι διοργανωτές διατηρούν τη δικαιοδοσία να τροποποιήσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς της εκδήλωσης, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Επιστροφές 100% χορηγούνται επίσης λόγω σωματικής ανικανότητας που ακολουθείται από σημείωμα γιατρού.

Επιστροφές 30% χορηγούνται για ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή έως και 15 ημέρες πριν από την εκδήλωση.

EVENT INFO

Email

mikoni.ds@gmail.com

Place

ΚΙΑΤΟ, Greece

Social

Register

REGISTER HERE