Sea Run Chalkida 2023

Χαλκίδα,Greece * 01/10/23 - 01/10/23

Sea Run Chalkida 2023

Το γυμναστήριο Vip Box - Elite Fitness σας καλωσορίζει στον 2ο ημιμαραθώνιο αγώνα δρόμου με την ονομασία «Sea run Chalkida»

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ/LEADERBOARD

 

Το Sea run Chalkida θα αποτελείται από τέσσερις διαφορετικούς αγώνες με τέσσερις διαφορετικές αποστάσεις.

 • Αγώνας δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά δημοτικού.
 • Αγώνας δρόμου 5000 μέτρων
 • Αγώνας δρόμου 10000 μέτρων
 • Ημιμαραθώνιος αγώνας

Η διαδρομή θα είναι παλίνδρομη κατά μήκος της ακτογραμμής στην πασίγνωστη παραλία των Αλυκών Δροσιάς μήκους 5,5 χιλιομέτρων. Οι εκκινήσεις όλων των αποστάσεων θα δοθούν απ το μικρό λιμανάκι δίπλα στην εκκλησία Παναγίτσα Ζωοδόχος Πηγή. Οι εκκινήσεις στους αγώνες 5 - 10 - 21 χιλιομέτρων θα γίνουν σε block ανάλογα με τις δηλωμένες επιδόσεις των αθλητών.

Θα υπάρχουν 5 ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες έχουν ως εξής 18 - 39 ετών, 40-49 ετών, 50 ετών συν και Overall (Men/women) για τις οποίες θα γίνουν ξεχωριστές βραβεύσεις απ τους χορηγούς μας και απονομές. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικά τερματισμού.

Οι διαδρομές των 5-10-21 χιλιομέτρων είναι πιστοποιημένες και θα υπάρχει επίσημη ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Σας περιμένουμε όλους, αθλητές και αθλούμενους σε έναν αγώνα που θα σας μείνει αξέχαστος και που σκοπός μας είναι να γίνει θεσμός και να προσελκύσει ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στην φιλόξενη πόλη μας!

Προκήρυξη 2ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου «SEA RUN CHALKIDA»

Το Vip Box σε συνεργασία με τον Δήμο Χαλκιδέων και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ διοργανώνει τον 2ο Ημιμαραθώνιο δρόμο στις Αλυκές Δροσιάς του Δήμου Χαλκιδέων την 1η Οκτωβρίου 2023. Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις πιστοποιημένες από την IAAF διαδρομές 5 - 10 - 21.1 χιλιομέτρων μετρημένες από κριτή Α κατηγορίας και 1 παιδική διαδρομή 1000m για παιδιά εώς 15 ετών. Θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής κατά την διάρκεια του αγώνα με την συνδρομή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαλκίδας και κριτών του ΣΕΓΑΣ. Στον χώρο θα υπάρχει και πιστοποιημένος διασώστης του ΕΚΑΒ.

Η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 09.00 το πρωί!

Πληροφορίες εγγραφές στις σελίδες της διοργάνωσης στο instagram και στο Facebook καθώς και στο τηλέφωνο 2221300360.

Εγγραφές με συλλεκτικό T-shirt έως τις 05-09-2023, και η λήξη εγγραφών στις 20-09-2023.

Online Εγγραφές έως 28 Σεπτεμβρίου 2023

Παραλαβή Bib Numbers & On Spot Εγγραφές το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023 10:00-16:00 στο Γυμναστήριο VIP BOX & Κυριακή 07:00-08:00 στο σημείο εκκίνησης.

Πρόγραμμα Διαδρομών

 • 09:00 Εκκίνηση 21km Ημιμαραθωνίου
 • 09:10 Εκκίνηση 10km
 • 09:20 Εκκίνηση 5km
 • 11:00 Εκκίνηση 1km
 • 11:15 Έναρξη Απονομών

Για τη συμμετοχή στους αγώνες απαιτείται πλήρης αποδοχή των κανονισμών:

 1. Οι αθλητές που αγωνίζονται πρέπει να γνωρίζουν ότι κινούνται σε ανοιχτό χώρο, εκτεθειμένο σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.
 2. Γίνονται δεκτές οι συμμετοχές από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.
 3. Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς τους.
 4. Η έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει εξοφληθεί οικονομικά.
 5. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς που ορίζει ο διοργανωτής. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούουν στις υποδείξεις των ατόμων (π.χ. εθελοντές, κριτές) που έχουν οριστεί από τον διοργανωτή. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις οδηγίες θα επιφέρει την ποινή αποκλεισμού, χωρίς επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος. Οποιοδήποτε πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης μπορεί να καταγράψει οποιαδήποτε παράβαση έχει αντιληφθεί και να το αναφέρει στον υπεύθυνο διοργανωτή.
 6. Οποιαδήποτε σήμανση του χώρου που παρέχεται από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης είναι προσωρινή, προορίζεται να εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες και καταργείται μετά την εκδήλωση.
 7. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και η διοργανώτρια αρχή δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν ή ήδη έχουν προκύψει, όπως συμφωνεί ο εκάστοτε συμμετέχοντας με την εγγραφή του στην διοργάνωση. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάποιο περιστατικό. Θα υπάρχουν επίσης ομάδες διάσωσης εθελοντών που καλύπτουν την εκδήλωση σε διάφορα σημεία.
 8. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό που τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Η ιατρική βεβαίωση πρέπει να είναι εντός 30 ημερών πριν και μέχρι την τελευταία ημέρα του αγώνα. 
 9. Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεών ή υγρών τροφίμων που χρησιμοποιείται από αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων οπουδήποτε στη διαδρομή πέρα ​​από τα προκαθορισμένα, συνεπάγεται ποινή αποκλεισμού, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 10. Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης αναλαμβάνει να επιβλέπει τον αγωνιστικό χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό για την ασφάλεια, τη διάσωση και την ιατρική βοήθεια στους συμμετέχοντες που έχουν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που το προσωπικό ασφαλείας και οι εθελοντές υποδεικνύουν στους αθλητές ότι η διοργάνωση πρέπει να διακοπεί για λόγους ασφαλείας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Η μη συμμόρφωση σημαίνει αποκλεισμό, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 11. Σε περίπτωση ανάγκης, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την έναρξη της εκδήλωσης για να μην θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Σε πολύ ακραίες συνθήκες μπορεί να ακυρώσει το γεγονός.
 12. Ο αποκλεισμός των συμμετεχόντων μπορεί να συμβεί για: α) Ρύπανση του τόπου . β) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς το διοργανωτικό προσωπικό. γ) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς τους θεατές του γεγονότος. δ) Μη συμμόρφωση με τους παρόντες Κανονισμούς.
 13. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τους θανάτους, τους τραυματισμούς ή τυχόν βλάβες στην υγεία των συμμετεχόντων, οι οποίοι, όταν υποβάλλουν το αίτημά τους για συμμετοχή, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φέρονται να αποδίδονται σε αμέλειες ή παραλείψεις των προηγουμένων αλλά και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να συμμετέχουν, και έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό για αυτό το θέμα. Ωστόσο, κανένας συμμετέχων δεν θα υποχρεωθεί να υποβάλει ιατρικό πιστοποιητικό. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν τακτικούς ιατρικούς ελέγχους προκειμένου να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αποποιούνται κάθε ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται υπεύθυνα σε οποιοδήποτε επικίνδυνο σημείο της διαδρομής. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.
 14. Οι συμμετέχοντες συναινούν να μπορεί στη συνέχεια της εκδήλωσης να εμφανίζονται σε φωτογραφίες ή άλλα μέσα από την εκδήλωση, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προώθηση της εκδήλωσης.
 15. Οι διοργανωτές διατηρούν τη δικαιοδοσία να τροποποιήσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς της εκδήλωσης, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Η διοργάνωση δεν πραγματοποιεί επιστροφές χρημάτων.

EVENT INFO

Email

viptrainer999@gmail.com

Place

Χαλκίδα, Greece

Social

Register

REGISTER HERE