Vrilissia Night Run 2022

Athens,Greece * 04/12/22 - 04/12/22

Vrilissia Night Run 2022

Ο Δήμος Βριλησσίων & το γυμναστήριο Fitness On σας προσκαλούν στο φετινό Night Run Edition!

REGISTER HERE

EVENT DETAILS

ΚΑΤΑΤΑΞΗ

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί κατά τη δύση του ηλίου και θα έχει χριστουγεννιάτικο χαρακτήρα οπότε όλοι οι συμμετέχοντες καλούνται να φορέσουν τα αγιοβασιλήτικα σκουφάκια τους, λαμπάκια χωρίς μεγάλα καλώδια και ότι άλλο χριστουγεννιάτικο επιθυμούν με σκοπό να καλωσορίσουμε την όμορφη αυτή εποχή.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τις αποστάσεις των 1 ,5 & 10 χιλιομέτρων!

Από το πρωί της ημέρας του αγώνα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παραλάβουν το welcome pack από την έναρξη της διαδρομής. Οι διαδρομές θα ξεκινήσουν από στις 18:00μ.μ.. 

Διαθέσιμες αποστάσεις:

 • 1 χλμ
 • 5 χλμ
 • 10 χλμ

LIVE BAND: ONIRAMA

Η εγγραφή σας στη φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει:

 • Συμμετοχή στον Αγώνα
 • T-shirt του αγώνα (μόνο στις αποστάσεις 5 & 10 χλμ)
 • Μετάλλιο Τερματισμού
 • Σκουφάκι Αγιου Βασίλη (μόνο για την απόσταση 1χλμ)
 • Σταθμοί Ανεφοδιασμού Νερού & Φρούτα (μπανάνες) στον Τερματισμό
 • Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση (για τα 5 & 10 χλμ)
  • Νούμερο Αθλητή με chip χρονομέτρησης
  • Σεβόμενοι τα πρωτόκολλα των αγώνων, η κατάταξη διαμορφόνεται με τον συνολικό χρόνο του κάθε αθλητή.

Μετάλλια θα δοθούν επιπροσθέτως στους τρεις πρώτους των κατηγοριών Ανδρών & Γυναικών στις αποστάσεις των 5 & 10 χλμ.

Η τιμή είναι 09,00€ έως την ημέρα του αγώνα για τις κατηγορίες των 5 & 10 χλμ και 05,00€ για τις κατηγορίες των 1000μ.

Με κάθε εγγραφή υποστηρίζετε το Φιλανθρωπικό Σύλλογο "Η Αγκαλιά".

Διοργάνωση Fitness On, με την υποστήριξη του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βριλησσίων.


 

Χορηγός Εξοπλισμού

15% (σε επιλεγμένες μάρκες) εκπτωτικό κουπόνι VRILISSIARUN από το www.dailynutrafitshop.com.

 


 Όλοι οι δρομείς με τη συμμετοχή τους δηλώνουν υπεύθυνα ότι έχουν διαβάσει και αποδέχεται τους όρους συμμετοχής της διοργανώτριας αρχής.

Μέγιστος χρόνος χρονομέτρησης για τα 5000μ είναι 40 λεπτά

Μέγιστος χρόνος χρονομέτρησης για τα 10000μ είναι 80 λεπτά

Κυριακή 04 Δεκεμβρίου

Παραλαβή Welcome Pack
13:00-16:30 
Γυμναστήριο Fitness ON Αγαμέμνωνος 2, (30μ από την εκκίνηση)

Έναρξη Αγώνων 
18:00 1.000μ
18:05 5.000μ
18:35 10.000μ

Διαδρομές

5.000μ x2 η παραπάνω διαδρομή
10.000μ x4 η παραπάνω διαδρομή

Τα 1.000μ διαμορφώνονται ως εξής:

Ε Πότε μπορώ να παραλάβω τον αριθμό συμμετοχής και το μπλουζάκι μου (που έχω αγοράσει πριν τις 22 Νοεμβρίου);
Α Η παραλαβή θα πραγματοποιηθεί στο Γυμναστήριο Fitness ON Αγαμέμνωνος 2, (30μ από την εκκίνηση), την ημέρα του αγώνα (04/10) από τις 11:00 π.μ. μέχρι και τις 16:30 τηρώντας όλα τα μετρα προστασίας.

Ε Τι ώρα χρειάζεται να είμαι στο σημείο της έναρξης;
Α Οι δρομείς θα πρέπει να βρίσκονται στις 17:30 στην έναρξη του αγώνα.

Ε Θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδότησης νερών;
Α Στην έναρξη και τον τερματισμό θα βρείτε τους εθελοντές με κλειστά δροσερά μπουκάλια νερού 500ml χορηγία από το Zagori Water.

Ε Υπάρχει γραμματεία της διοργάνωσης;
Α Η γραμματεία της διοργάνωσης για παραλαβή αριθμών & ενημέρωση θα βρίσκεται 13:00-16:30 στο Γυμναστήριο Fitness ON Αγαμέμνωνος 2, (30μ από την εκκίνηση).

Για τη συμμετοχή στους αγώνες απαιτείται πλήρης αποδοχή των κανονισμών:

 1. Οι αθλητές που αγωνίζονται πρέπει να γνωρίζουν ότι κινούνται σε ανοιχτό χώρο, εκτεθειμένο σε ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν τη συγκεκριμένη ημέρα του αγώνα.
 2. Γίνονται δεκτές οι συμμετοχές από άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.
 3. Οι συμμετέχοντες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους πρέπει να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής από τους γονείς τους.
 4. Η έγκυρη θεωρείται η συμμετοχή που έχει εξοφληθεί οικονομικά.
 5. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων στην εκδήλωση είναι οκτακόσια (840) άτομα, σύμφωνα με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία μας από τον ιό Covid-19. Ο αριθμός των διαθέσιμων εισιτηρίων για ηλεκτρονική αγορά είναι 800 ​​συνολικά.
 6. Η τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα είναι 09,00 € για τις διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων και 05,00 € για τη διαδρομή των 1000μ.
 7. Οι εγγραφές λήγουν την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2022 στις 16:30.
 8. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 04 Δεκεμβρίοου 2022 στις 18:00.
 9. Οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να συμμορφώνονται πλήρως με τους κανονισμούς που ορίζει ο διοργανωτής. Είναι επίσης υποχρεωμένοι να υπακούουν στις υποδείξεις των ατόμων (π.χ. εθελοντές, κριτές) που έχουν οριστεί από τον διοργανωτή. Η μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς ή τις οδηγίες θα επιφέρει την ποινή αποκλεισμού, χωρίς επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος. Οποιοδήποτε πρόσωπο εξουσιοδοτημένο από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης μπορεί να καταγράψει οποιαδήποτε παράβαση έχει αντιληφθεί και να το αναφέρει στον υπεύθυνο διοργανωτή.
 10. Οποιαδήποτε σήμανση του χώρου που παρέχεται από τον υπεύθυνο της εκδήλωσης είναι προσωρινή, προορίζεται να εξυπηρετήσει τους συμμετέχοντες και καταργείται μετά την εκδήλωση.
 11. Οι αθλητές συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και η διοργανώτρια αρχή δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν τραυματισμούς που μπορεί να προκύψουν ή ήδη έχουν προκύψει, όπως συμφωνεί ο εκάστοτε συμμετέχοντας με την εγγραφή του στην διοργάνωση. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και ένα πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο έτοιμο να ανταποκριθεί σε κάποιο περιστατικό. Θα υπάρχουν επίσης ομάδες διάσωσης εθελοντών που καλύπτουν την εκδήλωση σε διάφορα σημεία.
 12. Οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν εξεταστεί από γιατρό που τους έχει κρίνει ικανούς να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο αθλητικό γεγονός. Η ιατρική βεβαίωση πρέπει να είναι εντός 30 ημερών πριν και μέχρι την τελευταία ημέρα του αγώνα. Οποιοσδήποτε συμμετέχων διαγνωστεί με αναπνευστική νόσο θα πρέπει να ακυρώσει τη συμμετοχή του στέλνοντας τη διάγνωση του γιατρού στο mikoni.ds@gmail.com και στη συνέχεια δικαιούται επιστροφή χρημάτων.
 13. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική πριν από την εκκίνηση και αμέσως μετά τον τερματισμό του αγώνα για τους αθλητές.
 14. Οι δρομείς θα μπορούν να επισκέπτονται τις τουαλέτες του Δήμου ή στα τοπικά καφέ, όπου βρίσκονται στην αρχή/τερματισμό, το οποίο ακολουθούν τα πρωτόκολλα ασφάλειας και καθαριότητας.
 15. Ο χώρος τερματισμού είναι ανοιχτός (εξωτερικός) και θα υπάρχει αρκετός χώρος για όλους τους δρομείς. Η απονομή των μεταλλίων ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί. Όλα τα μετάλλια θα σφραγιστούν σε συσκευασίες τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από τη χρήση. Τα μετάλλια θα βρίσκονται σε ένα μέρος και θα λαμβάνονται μεμονωμένα από τους συμμετέχοντες χωρίς επαφή. Χρειάζεται προσοχή για την αποφυγή αγκαλιών και χειραψιών.
 16. Απαγορεύεται αυστηρά η απόρριψη κάθε είδους αντικειμένου καθ 'όλη τη διάρκεια του αγώνα, όπως πλαστικά μπουκάλια ή οποιοδήποτε άλλο υλικό συσκευασίας στερεών ή υγρών τροφίμων που χρησιμοποιείται από αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η απόρριψη υλικών συσκευασίας ή άλλων μη οργανικών απορριμμάτων οπουδήποτε στη διαδρομή πέρα ​​από τα προκαθορισμένα, συνεπάγεται ποινή αποκλεισμού, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 17. Ο υπεύθυνος της εκδήλωσης αναλαμβάνει να επιβλέπει τον αγωνιστικό χώρο με εξειδικευμένο προσωπικό για την ασφάλεια, τη διάσωση και την ιατρική βοήθεια στους συμμετέχοντες που έχουν ανάγκη. Στις περιπτώσεις που το προσωπικό ασφαλείας και οι εθελοντές υποδεικνύουν στους αθλητές ότι η διοργάνωση πρέπει να διακοπεί για λόγους ασφαλείας, οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να υπακούσουν. Η μη συμμόρφωση σημαίνει αποκλεισμό, καμία επιστροφή χρημάτων ή οποιοδήποτε άλλο κόστος.
 18. Σε περίπτωση ανάγκης, ο υπεύθυνος της εκδήλωσης διατηρεί το δικαίωμα να αναβάλει την έναρξη της εκδήλωσης για να μην θέσει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων. Σε πολύ ακραίες συνθήκες μπορεί να ακυρώσει το γεγονός.
 19. Ο αποκλεισμός των συμμετεχόντων μπορεί να συμβεί για: α) Ρύπανση του τόπου . β) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς το διοργανωτικό προσωπικό. γ) Ακατάλληλη συμπεριφορά προς τους θεατές του γεγονότος. δ) Μη συμμόρφωση με τους παρόντες Κανονισμούς.
 20. Οι διοργανωτές δεν ευθύνονται για τους θανάτους, τους τραυματισμούς ή τυχόν βλάβες στην υγεία των συμμετεχόντων, οι οποίοι, όταν υποβάλλουν το αίτημά τους για συμμετοχή, δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που περιλαμβάνονται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που φέρονται να αποδίδονται σε αμέλειες ή παραλείψεις των προηγουμένων αλλά και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να συμμετέχουν, και έχουν πρόσφατα εξεταστεί από γιατρό για αυτό το θέμα. Ωστόσο, κανένας συμμετέχων δεν θα υποχρεωθεί να υποβάλει ιατρικό πιστοποιητικό. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να πραγματοποιούν τακτικούς ιατρικούς ελέγχους προκειμένου να ελέγχουν την κατάσταση της υγείας τους. Οι υπεύθυνοι της εκδήλωσης αποποιούνται κάθε ευθύνη για τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων, οι οποίοι θα πρέπει να συμπεριφέρονται υπεύθυνα σε οποιοδήποτε επικίνδυνο σημείο της διαδρομής. Οι διοργανωτές αποποιούνται κάθε οικονομική ευθύνη σε περίπτωση εξωτερικής βοήθειας σε οποιονδήποτε αθλητή.
 21. Οι συμμετέχοντες συναινούν να μπορεί στη συνέχεια της εκδήλωσης να εμφανίζονται σε φωτογραφίες ή άλλα μέσα από την εκδήλωση, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την προώθηση της εκδήλωσης.
 22. Οι διοργανωτές διατηρούν τη δικαιοδοσία να τροποποιήσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς της εκδήλωσης, χωρίς περαιτέρω ειδοποίηση.

Διατίθεται 100% επιστροφή χρημάτων για την ακύρωση της εκδήλωσης λόγω νέων κυβερνητικών κανονισμών.

Επιστροφές 100% χορηγούνται επίσης λόγω σωματικής ανικανότητας που ακολουθείται από σημείωμα γιατρού.

Επιστροφές 30% χορηγούνται για ακυρώσεις ανά πάσα στιγμή έως και 10 ημέρες πριν από την εκδήλωση.

EVENT INFO

Email

events@reventy.com

Place

Athens, Greece

Social

Register

REGISTER HERE

SPONSORS